A modellek egytől egyig remek génállománnyal rendelkeznek...

 

A versenyzőknek egyébként esélyünk sincs rá, hogy plus size-ok legyenek, mindegyikük kivételes génkészlettel rendelkezik, ezért nem híznak, főleg, ha mellőzik a zsíros ételeket, mint Turi Cynthia Xénia. „A testalkatomat azt apukámtól örököltem, a magasságomat meg a vékonyságomat, azt, hogy ilyen bőröm van, azt pedig anyukámtól. Kiskorom óta anya úgy etet, meg magamtól is szinte csak az egészséges dolgokat szeretem. Amiben egy kis zsír van, azt biztos, hogy nem bírom megenni." 

Forrás: Velvet

 

Ugye milyen szép?... 

 

Nem az a baj, hogy a nyilvános fórumok és a tervezők támogatják még ezt a trendet. Ha egy felnőtt így akarja elpusztítani a testét, ám tegye. De hogy a szülők is ilyen lelkiismeret nélküli pénz- és hírnévhajhász droidok legyenek... ilyenkor hol a gyámügy?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videkilany.blog.hu/api/trackback/id/tr462324929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása