Szolgálati közlemény

 2009.12.20. 23:15

Jön a karácsony, nyakunkon az évvége, ilyenkor az ember számot vet egész éves tevékenységével, megkeresi, hol, mit lehetne szépíteni, jobbá tenni, csinosítani. Karácsonyra egyébként is mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni, itt sincs másképp. 

Közel egy év után döntöttem úgy, hogy ideje egy kissé ráncfelvarrni, egyedibbé tenni a blog kinézetét (ebbe belejátszott az is, hogy a minap pár órán belül 3 olyan blogba is belefutottam, ami pöccre ugyanezt a sablont használta, változtatások nélkül). 

Tudni kell rólam, hogy köszönő viszonyban sem állok a számítástechnikával, különösen ami a képkezelő programokat, illetve a html nyelvet illeti, tehát már az is hatalmas eredménynek számít tőlem, amit most sikerült fabrikálni (Dani segítségével, akinek szintén nem ez a specialitása). Kicsit torz, kicsit fura, nem túl esztétikus, de legalább a mi kutyánk kölyke...

Tehát a jelen külső is csak átmeneti, lesz ez még sokkal szebb is, jobb is. Még az is lehet, hogy maga az alapsablon sem marad.

Emellett célul tűztem ki azt is, hogy végre rendbeteszem a tag-eket, mert így most elég nagy a kupleráj. Lehet, hogy lesznek rovatok is... Szóval megújulunk, kérem szépen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videkilany.blog.hu/api/trackback/id/tr381612061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása